PITZA SERVICE ANTWERPEN KIEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitza Service Antwerpen Kiel. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 3:05 Eten werd snel en warm geleverd, top!
13 jun 2024 om 2:21 Ik had extra supplementen toegevoegd zoals cheesy crust en extra pikante olie etc. Ik heb er ook extra voor betaald maar ze hebben dat niet gedaan. Ik bestelde altijd hier maar de pizza's zijn nu niet zo lekker en zorgvuldig gemaakt als voorheen..
12 jun 2024 om 14:26 De pizza's waren niet goed genoeg gebakken en de toppings waren rauw. Ze hadden te weinig tomatensaus en kaas toegevoegd. American potatoes waren een beetje verbrand. De smaken zijn niet zo lekker en zorgvuldig gemaakt als voorheen..
12 jun 2024 om 1:54 Ik heb veel gewacht,maar pizza was heel lekker
8 jun 2024 om 10:03 Eerste keer die ik hier besteld heb en ik ben super tevreden, zeer lekkere pizza, sal hier zeker nog bestellen
8 jun 2024 om 2:31 Zelfs in 1 dag 2 keer besteld zo lekker was het
7 jun 2024 om 20:51 Super
7 jun 2024 om 10:21 Levertijd was 40min pas 40min daarna heb ik mijn eten ontvangen. Heb 5x restaurant proberen bereiken en niemand nam op. Wanneer ik net wou gaan slapen kreeg ik telefoon dat mijn bestelling er bijna was. Pizza was ok, lookbroodjes waren flauw.
3 jun 2024 om 6:46 De pizza was lekker, maar we hebben er 2u15 op moeten wachten. Deze tijdzone kon ik zelfs niet selecteren als optie bij deze beoordeling. Dit was de 3e en de laatste keer dat we heel lang moesten wachten. We kregen wel een blikje drank per pizza.
2 jun 2024 om 5:33 Zoals altijd heerlijk!! Doe zo verder!!